El premi Carlemany de l'any passat, "Wolfgang", podria arribar al cinema

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Per primera vegada un llibre guanyador del premi Carlemany podria arribar al cinema. Així ho ha anunciat l´editorial Columna, garant del guardó. Es tracta de "Wolfgang", que relata la vida d'un jove superdotat que es descobrirà més enllà de la racionalitat.

Laia Aguilar recollia el premi l´any passat per "Wolfgang", un llibre del qual el jurat jove destacava que el protagonista no cau bé però la seva història fa que el lector el vulgui acompanyar en el seu viatge emocional.

Wolfgang és un jove amb un coeficient intel·lectual de 152, amb poca empatia i capacitat d´adaptació social. La mort de la mare li descobrirà una nova vida amb un desconegut que és el seu pare i un cúmul de secrets que li amaguen els adults, des de la visió extraordinària d´un jove que qüestiona la realitat des d’uns ulls intel·ligents, distants i crítics. "Hi ha una productora que ja ha comprat els drets. Tenen un any per desenvolupar el projecte i estan molt engrescats fent l'adaptació del guió amb la Laia Aguilar, tot i que no tenim encara el director", avança Glòria Gasch, de Columna.

El sisè premi Carlemany ha tingut un gran recorregut, se'n prepara la traducció al castellà i altres països europeus també valoren la seva traducció.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà /Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.