Presència d'Andorra en la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més Andorra participa en La Setmana del Llibre en Català, a Barcelona. Un punt de trobada cultural que enguany està dedicada especialment a la llibertat d´expressió. L´escriptor Vicenç Villatoro ha presentat deu novetats editorials com a mostra del ventall cultural d’Andorra i del Pirineu.

La presentació de les novetats literàries als Pirineus i a Andorra ha estat una de les moltes activitats que tenen lloc en aquesta 36a edició. L’escriptor Vicenç Villatoro ha presentat deu novetats. Entre les quals, destaca l´edició commemorativa de "Últim estiu a Ordino", de Joan Peruga, considerada una obra pionera de la literatura andorrana.

Aquesta mostra cultural té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català. Enguany la Setmana ha agrupat 204 expositors, repartits en 62 mòduls. Entre aquests, es troba l'estand compartit entre el Govern, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu.

La presència andorrana, que té com a objectiu fer una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu, s’acompanyarà d´altres activitats que tindran lloc en diversos espais fins el dia 17 a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Informa: Sílvia Callís
Imatge: XTVL

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.