El preu de les noves places als centres sociosanitaris torna a enfrontar el PS i el Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'augment de preu de les tarifes dels centres sociosanitaris per als nous usuaris ha provocat una discussió intensa entre la ministra d'Afers Socials i el president del Partit Socialdemòcrata en el marc de la compareixença de la titular d'aquesta cartera a la comissió legislativa d'Afers Socials aquest dimarts.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha criticat que no es tingués més en compte la pressió que aquesta decisió pot provocar a les famílies. Per contra, la ministra Judith Pallarés li ha respost que li preocupa l'alarmisme que generen aquests arguments i ha destacat que no deixaran ningú enrere. 

En aquest sentit, ha assegurat que "es podran demanar les ajudes que facin falta", sense cap límit pressupostari. "Així no es queda ningú enrere i es continua acompanyant, cosa que ara també passa perquè hi ha persones que no poden aportar la quantitat". 

Informa: Laura Cugat
Imatge: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.