Primer Photowalk del WikiLoves Monuments

La iniciativa Wiki Loves Monuments ha arribat al Principat. Avui s'ha celebrat la primera edició del Photowalk, una iniciativa que consisteix a fotografiar els edificis i monuments d'Andorra d'una manera artística i que dóna continuïtat a l'activitat Pren el teu municipi, que va arribar a Andorra el 2011.

Fotògrafs vinguts de diversos punts de Catalunya han recorregut aquest matí els carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany  fotografiant els monuments arquitectònics que tenien marcats. Aquesta marató fotogràfica, coneguda com Photowalk, és part d'un concurs d'imatges anomenat Wiki Loves Monuments, i que amb l'excusa d'oferir premis, vol retratar tots els monuments per després penjar-los a internet perquè tothom en pugui fer ús.

Com que el 2011 ja es va fer la iniciativa Pren el teu municipi, aquest any el Photowalk ha volgut centrar-se només en Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, però aportant-hi una visió artística de les obres i fixant-s'hi en les característiques específiques.

En total, fins a sis fotògrafs s'han desplaçat al Principat per a participar en el concurs.

Informa/Imatge: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.