Primera aula confinada per la Covid-19 aquest curs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Salut informa de la primera aula confinada per la Covid-19.

És la primera classe en vigilància activa total des de l'inici del curs el passat dijous. Es tracta d'una aula de maternal de l'escola Àgora on s'ha detectat un positiu. Com els alumnes d'aquest cicle van sense mascareta, s'ha aïllat tota l'aula. En aquestes edats tampoc han participat en els tests d'antígens d'inici de curs, que s'han realitzat a alumnes a partir dels 8 anys. Es tracta doncs d'un menor positiu de la Covid-19 després que un membre de la seva família ho hagi estat

Així ho ha remarcat aquest dilluns a la tarda la ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, per qui aquesta situació s'emmarca dins una certa normalitat. "Pot passar", ha dit posant en relleu que "la bona notícia és que dels més d'11.000 alumnes que han començat el curs i s'han cribrat no ha sortit cap positiu". "És possible que vagin sortint positius però ja no hi ha cap alarmisme en aquest sentit", ha conclòs.

Quant a la resta de dades, hi ha 45 casos actius i l'hospital es manté sense ingressos per coronavirus, ni a planta ni a l'UCI. Des de divendres passat Salut ha registrat 13 nous positius des de divendres.

Respecte a la campanya de vacunació, ja s’han administrat 98.947 vacunes, 52.129 primeres dosis, 46.721 segones i 97 terceres. Del total, 918 dosis corresponen a joves d’entre 12 i 15 anys.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.