Primera nevada important de la temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les nevades de les últimes hores han permès acumular gruixos considerables a les estacions d´esquí. Si el fred i les precipitacions es mantenen, les estacions podran complir amb l´objectiu d´obrir la temporada el cap de setmana vinent. La baixada de les temperatures, d'entre 10 i 15 graus, ha permès activar els canons de neu durant bona part del dia, tot i que el fort vent ha obligat a aturar-los a última hora.

Demà és previst que tornin a funcionar. El trànsit s´ha vist afectat en menor mesura del que calia esperar i s´ha pogut transitar amb normalitat relativa a les zones més altes del país, si bé a aquesta hora calen equipaments especials a diverses zones. És el cas de la CG2 a partir de l´Aldosa de Canillo, també a partir d´Ordino i el coll d´Ordino i l´enllaç amb França per travessar el port de Puymorens. Si es manté aquesta situació, amb temperatures baixes, es compliran els objectius de les estacions d´obrir de cara al cap de setmana vinent. Per demà s´espera que les precipitacions siguin mes suaus.

Durant la tarda les precipitacions han estat més intenses i la cota ha anant baixant progressivament fins a situar-se al voltant dels 900 metres.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.