Primeres imatges de "Le blizzard", el curmetratge d'Álvaro Rodríguez amb Isak Férriz i Aida Folch

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arriba el teaser de "Le blizzard", el curtmetratge d'Álvaro Rodríguez, protagonitzat per Isak Férriz i la nominada al Goya Aida Folch. En fase de postproducció, el director espera presentar-lo oficialment a final de setembre.

Escrit i dirigit per l'andorrà Álvaro Rodríguez, "Le blizzard" presenta el primer teaser. El pòster oficial ha estat dissenyat pel reconegut il·lustrador nord-americà Christopher Shy.

El rodatge va tenir lloc a Andorra, concretament als Cortals d'Encamp i al coll d'Ordino. El coll de la Botella, a Pal, va servir d'escenari per a una seqüència. "Le blizzard" s'ambienta en la Segona Guerra Mundial i explica la historia de Marie, una refugiada francesa que travessa el Pirineu per fugir del nazisme.

En fase de postproducció, Àlvaro Rodríguez espera enllestir-lo a final de setembre per estrenar-lo oficialment. Així mateix, pretén presentar el curtmetratgre a diversos festivals, seguint els passos del seu exitós darrer treball "Wolves", el qual va ser seleccionat per 108 festivals.

Informa: Silvia Callís

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.