El problema de l'habitatge a Andorra tensa els preus dels pisos a la Seu d'Urgell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cada cop és més difícil trobar un habitatge a preu assequible a la Seu d'Urgell. Ho ha assegurat l'alcalde del municipi, Francesc Viaplana, en una entrevista a 'Els matins de la Nacional'. També ha recalcat que a final del 2023 podria estar construït un nou hospital.

El trasllat de residents d'Andorra a la Seu d'Urgell per trobar un habitatge més econòmic que al Principat està fent pujar força els preus a la ciutat catalana. Una situació que preocupa des de fa temps Francesc Viaplana, l'alcalde des del passat setembre. Alerta que els preus dels pisos també s'estan "disparant" a la Seu i això  "crea tensions d'habitatge perquè els sous són diferents".

També ha explicat que a final del 2023 podria ser realitat la creació d'un nou hospital, que seria possible gràcies als fons Next Generation de la Unió Europea.

Viaplana, a més, ha assegurat que es pensa presentar a la reelecció com a candidat d'ERC.

Pel que fa a l'arribada de vols comercials a l'aeroport d'Andorra-la Seu pensa que està tenint un efecte positiu en la comarca.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.