Professionals i aficionats aposten cada cop més per la BTT com a esport d'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La pràctica de la bicicleta de muntanya està agafant força en els darrers anys. Cada cop són més els qui passen de l'esquí a l'hivern a la mountain bike a l'estiu i famílies i aficionats se sumen als ciclistes professionals que preparen les competicions als parcs del país.
Fins a 10.000 persones van gaudir de les instal·lacions del Bike Park de Vallnord la darrera temporada d'estiu i unes 6.000 més ho van fer al de Grandvalira, a Soldeu. Els 23 circuits de Vallnord i els 13 de Grandvalira ofereixen possibilitats per a tots els públics i totes les edats.La majoria de clients són persones del país que combinen l'esquí a l'hivern amb la bicicleta a l'estiu, però també hi ha aficionats de Catalunya o Espanya que vénen a provar els descensos del Principat.Amb l'acollida de campionats i proves internacionals, les estacions estan donant a conèixer la seva oferta i atrauen cada cop més visitants d'altres països i professionals que vénen a entrenar a les pistes d'Andorra.Encara que alguns s'ho prenen com un entrenament, molts busquen posar a prova les seves habilitats i gaudir de la descàrrega d'adrenalina.El Bike Park de Vallnord va iniciar la temporada d'estiu el 20 de juny i estarà obert fins al 13 de setembre mentre que Grandvalira obre les instal·lacions de Soldeu aquest cap de setmana i tanca el 27 de setembre.Informa/Imatges: Maria Creixell
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.