El projecte UNIVO, desenvolupat al NIU, molt a prop de convertir-se en realitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El projecte UNIVO està pràcticament llest per sortir del NIU d'Andorra Telecom. Es tracta d'un projecte d'emprenedoria que pretén resoldre els problemes de connectivitat i saturació de les xarxes de les empreses de telecomunicacions. El seu potencial a escala mundial fa que UNIVO es converteixi en el projecte més ambiciós del NIU des de la seva creació.

Encara no ha sortit al mercat però l'aplicació UNIVO està molt a prop de ser una realitat. Es tracta d'un projecte desenvolupat al NIU d'Andorra Telecom des de fa un any i que actualment es troba en la seva última fase, la comercialització.

UNIVO és el projecte més ambiciós d'ençà que es va crear el NIU. Neix com una eina dirigida a les empreses de telecomunicacions, ja que permet a través d'una sèrie de fórmules matemàtiques preveure l'evolució de la xarxa mòbil en el futur més immediat.

El seu gran èxit consisteix a abastar un mercat amb molt potencial en l'àmbit mundial, el món de les telecomunicacions, amb un projecte pioner.

A hores d'ara ja han aconseguit una part del finançament necessari per iniciar el projecte, que requereix un pressupost inicial de 400.000€. L'objectiu és assolir el capital abans d'acabar l'any per obrir les oficines a Andorra i contractar tot el personal necessari.

Informa: Hètor Romance
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.