La propietat del terreny de l'esllavissada ja havia estat requerida per la situació de risc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern havia detectat el risc a la zona i ho havia comunicat al comú de Sant Julià de Lòria. El cònsol major Josep Miquel Vila ha confirmat que s'havien posat en contacte amb la propietat per notificar la necessitat d'actuar a la zona.

En declaracions a Ràdio Nacional el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que el Govern ja havia detectat una situació de risc a la zona i s'havia posat en contacte amb el comú de Sant Julià perquè requerís a la propietat la seva adequació per fer-la segura. Ha afegit que s'havia detectat un deteriorament dels ancoratges que podrien haver estat a l'origen del despreniment.

Sobre la seguretat de la zona també n'ha parlat el cònsol major de Sant Julià que ha informat que estaven al cas de la situació i que ja havien notificat a la propietat la necessitat d'actuar a la zona.

Jordi Torres ha celebrat que l'esllavissada no s'hagués produït en una hora en què el centre comercial estigués obert i on la circulació de vehicles fos important.

Informa Anna Pifarré
imatges Kevin Ribeiro Sergi Linares
Locució Ana Alamán

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.