Propostes variades per tancar els cicles musicals d'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Última setmana dels cicles Músiques del món d´Escaldes-Engordany i Ritmes d´Andorra la Vella. Les dues programacions acabaran aquesta setmana, després d'haver omplert les parròquies de propostes musicals aquest agost. L´últim concert serà aquest dijous a la capital.

La parròquia escaldenca enceta, aquest dilluns, tres dies consecutius de concerts a la plaça Coprínceps, que posaran punt final al cicle Músiques del Món d'enguany. L'encarregada d´obrir la setmana serà la banda The Teasers Blues Band, amb un repertori que anirà des de clàssics retro fins a moderns del soul i el pop.

Dimarts serà el torn de Migue Guerra, acompanyat de Chupi Project. La improvisació impregnarà la seva música sempre dins la línia funk-blues.

L´encarregat de tancar el Músiques del Món 2018 serà Patxi Leiva, que enguany celebra vint anys de carrera.

Per altra banda, la capital tancarà el cicle Ritmes amb dues actuacions dimarts i dijous. La primera serà l´espectacle de Soeto, que oferirà la seva habitual barreja de jazz i rhythm&blues. L´última proposta serà la música vintage del grup The Absolute Bellinis. Aquestes dues formacions seran les encarregades d´amenitzar els últims Vespres d´agost a la plaça de la Rotonda, per on al llarg del mes han passat propostes tan diverses com l´Esbart Dansaire, les havaneres o la música llatina. Tots els concerts començaran a les 19.30 hores.

Informa: Laura Massegú

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.