El PS confia que el treball de la comissió per a la reforma de les pensions no quedi en sac buit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup parlamentari socialdemòcrata confia que el treball que ha fet la comissió per a la reforma de les pensions no caigui en sac buit abans d'acabar la legislatura, tot i reconèixer que es parteix de postures distanciades per arribar a un consens.

"Caldrà veure quina voluntat tenen els grups que sí que tenen els vots suficients per trobar punts de consens i propostes amb sentit concret. Si no, seria un fracàs col·lectiu, però molt més atribuïble a aquells que tenen la responsabilitat de governar i que tampoc han fet plantejaments alternatius als que venen des de la CASS, que no a nosaltres que crec que hem generat debat".

Pere López, president del grup parlamentari socialdemòcrata

Els socialdemòcrates són contraris, per exemple, a augmentar les cotitzacions i a allargar l'edat de jubilació, dues recomanacions de l'FMI anunciades en el darrer informe.

"Tots sabem quines recomanacions ha fet l'FMI a molts països i quines han estat les conclusions. En tot cas, no és un organisme que ens inspiri especial confiança".

Pere López, president del grup parlamentari socialdemòcrata

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.