El PS creu que DA vol aigualir la llei d'emprenedoria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS ha demanat que DA deixi el partidisme i tingui en compte la importància de la llei d´emprenedoria que els socialdemòcrates han entrat a tràmit. Entre altres coses, el projecte dona suport legal al crowfunding, és a dir, a finançar una iniciativa a través de diverses persones o empreses.

A l´abril hauria de començar el treball en comissió de la llei d'emprenedoria que ha presentat el PS. Els socialdemòcrates han alertat de la importància d'aquest text legal que creuen que DA vol desvirtuar i aigualir. El motiu per arribar a aquesta conclusió, diuen, és que les esmenes dels demòcrates pretenen rebaixar el contingut del projecte. Incloent la iniciativa per donar suport al crowfunding, el finançament d'un projecte per part de diverses persones o empreses.

"De moment les seves esmenes deixen una llei molt de mínims, de principis de l'emprenedoria, que s'incorpori en els plans d'estudis la qüestió de l'emprenedoria i alguna qüestió més filosòfica. Però el que és l'aplicació pràctica en coses concretes, si finalment el redactat quedés en funcions de les esmenes de DA, quedaria molt desvirtuat", critica Pere López.

Per això demanen a DA que doni suport a la iniciativa. I afegeixen que ha estat vista amb bons ulls per les patronals.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.