El PS demana informació sobre el pla estratègic de recursos humans d'Educació

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat una demanda d'informació al ministeri d'Educació i Ensenyament superior sobre  el Pla estratègic de recursos humans del cos d'Educació. 

Així, Vela ha demanat tota la documentació referent a les accions i els estudis realitzats per aquest ministeri i que inclou, per exemple, l'anàlisi de les disponibilitats de personal, l'establiment dels objectius generals de les polítiques de recursos humans, les línies estratègiques o la seva calendarització. 

Entre d'altres, també ha sol·licitat el nombre de nomenaments que hi ha hagut com a treballador públic i quants d'aquests han superat el període de prova amb nomenament definitiu detallat per famílies professionals, centres, nivells educatius i especialitats. 

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.