El PS demanarà una reducció de les tarifes més bàsiques de FEDA i Andorra Telecom

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Partit Socialdemòcrata ha preguntat al Govern per què no preveu una reducció substancial de les tarifes de FEDA i d'Andorra Telecom, pel que fa a les potències contractades més baixes i als paquets més bàsics, respectivament. 

Considera que les dues parapúbliques obtenen beneficis prou importants per poder abaixar els preus entre un 15 i un 20%, ja que es tracta de serveis bàsics irrenunciables.

Lamenta que l'executiu aprofiti el 100% dels guanys per finançar el dèficit pressupostari, penalitzant especialment les famílies amb salaris més baixos. 

En funció de la resposta oral que rebin, a la propera sessió de preguntes del Consell General, els socialdemòcrates entraran una moció per instar el Govern a reduir els preus a partir del gener de 2020, ha explicat el president del grup parlamentari, Pere López.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.