El PS dóna suport a les demandes dels residents passius

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de reunir-se ahir amb els grups mixt i demòcrata, avui el grup de residents passius contraris a l´IRPF s´ha reunit amb el socialdemòcrata. Una trobada que ha estat cordial i que, segons s'ha afirmat, els fa ser optimistes per resoldre la situació. Admeten que ara és massa tard per canviar la llei, però diuen que tenen el suport del grup mixt i del socialdemòcrata per modificar-la un cop estigui aprovada.
El col·lectiu de residents passius contraris a l´IRPF ha sortit esperançat de la reunió d´aquest matí amb el president del grup socialdemòcrata, David Rios. Tot i ser conscients que la llei que es votarà el dia 24 no recollirà les seves demandes, el resident Peter Miescher, afirma que són optimistes per a la modificació posterior del text.El president del grup socialdemòcrata, David Rios, entén les demandes d'aquests residents passius. Per això és favorable a satisfer-les en el futur, però no per reglament com proposen els demòcrates, sinó a través d'una modificació de la llei, la fórmula desitjada pels residents passius. Rios ha dit que s'han solidaritzat amb la seva situació i es proposa incorporar algunes de les qüestions que han plantejat ne un futur canvi de la llei, ja que el PS no votarà a favor d'aquest IRPF.Recordem que aquest col·lectiu demana que els residents passius ja establerts al país no hagin de pagar IRPF, ja que en cas contrari asseguren que se n'anirien.Informa: Andrés González-Nandín
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.