El PS d'Encamp desmenteix les crítiques de la majoria i fa públiques les propostes fetes al comú

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS+Independents d'Encamp ha compartit les propostes al comú per reactivar l'economia i el turisme. És l'aportació d'idees de la minoria perquè la parròquia sigui un centre turístic de primer ordre.

Els socialdemòcrates encampadans han desmentit les critiques de la cònsol major, que els acusava de falta d'implicació en les propostes. Posen d'exemple les idees aportades en el cas del futur parc de la parròquia, que s'ubicarà al Prat de l'Areny i al Prat del Germà i en el qual van proposar que s'equipi amb instal·lacions aptes per a infants i joves amb dificultats de mobilitat.

També han posat damunt de la taula 9 propostes de reactivació econòmica i turística, que encara s'han de debatre. Inclouen iniciatives com crear un telecabina que apropi la zona de les Pardines i el llac d'Engolasters al centre d'Encamp.

Una altra d'aquestes idees serià situar CRAMEA prop del poliesportiu del Pas de la Casa i que Sud Radio, on és previst ubicar el centre, esdevingui un museu amb un restaurant obert tot l'any a la part més alta, ha explicat el conseller de PS+Independents d'Encamp, Enric Riba.

El PS també ha anunciat la disposició d'un número de WhatsApp per als ciutadans que vulguin oferir propostes o fer qualsevol tipus de consulta relacionada amb Encamp.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.