El PS presenta les candidatures amb independents com l'alternativa "social" i "dialogant" a Demòcrates

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS ha presentat aquest dimarts a la tarda les candidatures per a les comunals en un acte que ha reunit prop de 160 persones a Escaldes-Engordany. L'opció es postula com una alternativa al que consideren un tarannà poc dialogant i social de DA.

El PS es presenta a les comunals com una alternativa clarament progressista i anunciant un tarannà dialogant i social. A més, deixant clar que algunes de les iniciatives parlamentàries que han dut a terme poden ser adequades a la política parroquial, com ara algunes propostes destinades a dinamitzar el mercat d'habitatges.

Tot i destacar que cada parròquia té situacions i necessitats diferents, deixen clar que existeix un bloc programàtic comú. "Cadascuna d'aquestes parròquies tenen les seves particularitats. Però allò que ens uneix, que ja intentem fer en política nacional, i que si guanyem, demostrarem que és molt possible, és fer les coses d'una altra manera. Així ho espero", manifestava la candidata a cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili.

Gili també s'ha referit al tema de l'avortament, reiterant que és un dret de les dones, criticant l'actitud del Govern amb Stop Violències. Recorda que des del PS ja s'han posicionat reiteradament sobre aquest tema.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Xabier Moreira

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.