El PS promourà l'impuls de la llei d'infermeria i un pla nacional de mobilitat

Una llei d'infermeria o un pla nacional de mobilitat. Són algunes de les propostes de resolució del PS al debat d'orientació política.

Recorda que des de la creació del Col·legi d'Infermeres el col·lectiu reivindica un text del qual el 2018 ja va elaborar un esborrany.

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, destaca que amb un text legal, "no només millora el reconeixement d'una professió" sinó que també "millora el sistema de salut i el servei de qualitat de la ciutadania".

Pel que fa a la mobilitat, el PS considera que les mesures aplicades fins ara no han estat efectives i reclama alternatives de consens amb tots els actors implicats.

En aquest sentit, el president del grup parlamentari, Pere López, ha assenyalat que tot i que amb la Covid-19 hi ha hagut una reducció de visitants "els problemes de trànsit i de cues són constants i permanents". 

 Així mateix, ha afegit que les mesures anunciades pel Govern per millorar el transport públic, "o bé no es consoliden, o no es poden executar, o no hi ha els mecanismes perquè siguin efectives".

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.