El PS reclama els detalls de les despeses de la Biennal sorprès pels 34.000 euros en allotjament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS vol que el Govern detalli les despeses originades per la participació a la Biennal de Venècia.

La consellera general Susanna Vela ha presentat diverses preguntes sobre el tema.

Recorda que aquest any s'ha fet públic el cost de diferents adjudicacions vinculades a la presència d'Andorra a la biennal, com ara el muntatge de l'obra que va representar el país o l'allotjament de la delegació.

Aquestes, sumades a les pressupostades a final de l'any passat, suposen un cost al voltant dels 100.000 euros.

També reclama informació sobre els conceptes que encara no s'han adjudicat i els imports. Per tant, sol·licita que es detalli cada partida, especialment la que es refereix al nombre de persones que formaven la delegació andorrana i quines despeses es van incloure en el desplaçament, així com l'import de les dietes aplicades.

En l'escrit de les preguntes Vela deixa clar que la Biennal és un projecte pel qual els socialdemòcrates aposten, però es mostra sorpresa per la xifra destinada al capítol d'allotjament de la delegació, que va superar els 34.000 euros.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.