El PS es reuneix amb Miquel Iceta per explicar la tasca d'Andorra en la lluita contra el frau fiscal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pere López i Susanna Vela s'han reunit a Barcelona amb el primer secretari del PSC i ministre espanyol de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta.

Li han traslladat el seu malestar pel projecte de llei de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal i li han demanat que, abans que s'aprovi, la veu socialdemòcrata d'Andorra pugui ser escoltada.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha apuntat que aquesta reunió s'ha dut a terme amb l'objectiu de "defensar els interessos del nostre país" respecte a la lluita contra el frau fiscal.

També s'han tractat altres temes relacionats amb la situació de crisis arran de la Covid-19, "i la necessitat de reforçar els serveis públics".

Per la seva part, la presidenta del PS, Susanna Vela, creu que aquesta reunió ha servit per "recuperar les bones relacions entre els partits de la mateixa família per trobar solucions als problemes als que s'enfronta la societat", sobretot tenint en compte el context actual marcat per la pandèmia.

Informa: Laura Massegú
Imatges cedides: PS

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.