El PS titlla de "molt dolenta" la reforma de la llei de funció pública

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La llei de funció pública, que s'ha de votar el 21 de juliol, és per als socialdemòcrates "una mala llei" ja que cada vegada és menys atractiu treballar com a funcionari.

Els socialdemòcrates creuen que la funció pública està perdent atractiu i la llei que vol regular-la no ajudarà a millorar la situació. Al contrari. Han presentat una cinquantena d'esmenes per intentar salvar un text que opinen que no és adient.

"Aquesta és una molt mala llei. El projecte de llei ens desagrada de manera important en el seu conjunt, la qual cosa justifica les moltes esmenes presentades. Unes esmenes que tenen l'objectiu principal d'assolir una funció pública moderna"

Pere López, president grup socialdemòcrata

Entre altres coses volen que els interins no puguin ser-ho més de 2 anys i que els eventuals que portin 10 anys puguin accedir a ser funcionaris.

"Hem establert que a l'administració un treballador interí que és un treballador no pot estar-hi més de 2 anys. L'administració haurà de fer un esforç important perquè cada any pugui posar noves places a contractació pública tot el que sigui necessària"

Susanna Vela, consellera general socialdemòcrata

A més, els socialdemòcrates lamenten que encara no disposin de l'informe, encarregat pel Govern a una consultora, sobre la reestructuració de l'administració.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.