El PS vol incloure demandes d'Acció Feminista a la llei d'igualtat entre dones i homes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup parlamentari socialdemòcrata vol incloure al projecte de llei per a la igualtat entre dones i homes algunes de les demandes que va fer l'associació Acció Feminista, també vol comprovar que el text està en concordança amb la normativa europea per avançar feina per a l'acord d'associació. Tot això fa preveure un volum d'esmenes important i que s'allargui el termini per treballar el text en comissió.

El projecte de llei per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat entre dones i homes encara trigarà a ser discutit en comissió. Els grups de la majoria ja han presentat esmenes però el grup socialdemòcrata ha demanat una altra pròrroga, que acaba el 8 de juny i és probable que no sigui l'última.

Els consellers del PS volen acabar de revisar les peticions d'Acció Feminista, amb les quals estan d'acord, per introduir-les com a esmenes. També en volen afegir alguna més de tècnica i a l'hora contrastar el projecte de llei amb la normativa europea per comprovar que està en concordança i així evitar futures modificacions. Tot plegat representarà un volum important d'esmenes i i és probable que amb el termini actual no sigui suficient.

D'altra banda el grup aplaudeix el retorn d'Igualtat al ministeri d'Afers Socials però alhora creu que caldria conservar la secretaria d'Estat. També pensa que seria bo que es donés rang de departament a l'àrea d'Igualtat per tal que no hagués de compartir recursos amb d'altres.

Informa: Ester Pons
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.