Publicat al web de Govern l'acord d'associació en anglès

Publicat al web de Govern el text íntegre de l'acord d'associació en anglès, ja que és el document que s'ha treballat amb la Comissió Europea. A partir d’ara s’inicia el termini per fer les traduccions en les llengües oficials de la UE i al català, una fase que es preveu que estigui enllestida a principi de l’estiu.

El cap de Govern, Xavier Espot, es desplaçarà a Brussel·les el proper 7 de maig per testimoniar aquest nou pas que ha de conduir cap a la consulta vinculant a la ciutadania que es preveu durant els primers mesos del 2025.

Reunions de poble per respondre preguntes

Seguint amb les accions de comunicació amb relació a l’Acord d’associació, s’estan preparant un seguit de reunions de poble obertes a la ciutadania per tal de poder respondre en les properes setmanes totes les preguntes i els dubtes que es puguin plantejar. La primera reunió se celebrarà el 9 de maig a Encamp i la voluntat és celebrar un total de dues sessions a la setmana en diferents parròquies per poder acostar de primera mà i a tot el territori les implicacions de l’acord.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.