Tot a punt per a la primera edició de l'Andorra Taste, el primer congrés de cuina d'alta muntanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera edició de l'Andorra Taste, el primer congrés de cuina d'alta muntanya, comença el proper dimecres. Escaldes-Engordany acollirà durant cinc dies cuiners i professionals de la gastronomia de renom mundial. 

El Prat del Roure d'Escaldes-Engordany acollirà durant cinc dies el primer congrés de cuina d'alta muntanya on cuiners nacionals i internacionals treballaran plegats per donar forma a aquest concepte. Enric Torres, director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme explica: "La vessant més professional és la que comença demà amb xarrades i taules rodones dels cuiners. A partir de divendres, comencen les jornades populars.

Aquesta nit de dimarts,comença amb el sopar inaugural, i Torres afegeix: "Les expectatives són altes i s'espera obrir un aparador perquè turistes i nacionals coneguin més i valorin la bona cuina de muntanya que s'ofereix al país".

Amb això, Andorra busca convertir-se en un referent mundial de la cuina d'alta muntanya.

Informa: Maria Lucena
Imatges: F.Montero - P. Besolí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.