"Per quan la igualtat?", el vídeo d'Acció Feminista per al 8 de març

L'associació Acció Feminista ha fet públic a les xarxes socials un vídeo amb la campanya que l'entitat ha llançat per aquest 8 de març.

Amb una versió de la popular cançó de Jennifer López "El anillo pa' cuando", el col·lectiu es pregunta "Per quan la igualtat?".

Amb frases com "tu cobres més i jo sempre em quedo a mitges", "per ser presidenta no cal cap cigala" o "em sua l'aixella el que digui el copríncep", asseguren que han optat per l'humor per donar "la volta al masclisme", "riure sense denigrar ningú, divertir-nos i exigir els nostres drets", com són la igualtat d'oportunitats o l'avortament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PER QUAN LA IGUALTAT?????‍???? Donem la volta al masclisme! Podem riure sense denigrar a ningu!?? Podem divertir-nos ????i exigir els nostres Drets!!!?? Gràcies a @area_esport @liquiddansa #quatresisvuit #happy #8deMarzo #DíadelaMujer #diadamulher #8março #diadasmulheres #diadelamujer #8m #feminismo #feminista #feminist #andorra #acciofeminista #acciofeministaandorra #equality#womenrights #igualtat #femlaforça#wecandoit #desigualtat #mujeres #libertaddedecision #igualdadpacuando

A post shared by Acció Feminista Andorra (@acciofeministaandorra) on

Informa: Redacció

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.