El quart comboi de la Creu Roja, amb mecenatge d'empreses del país, arriba a Lublin

El quart comboi de la Creu Roja amb material de primera necessitat per als damnificats de la guerra a Ucraïna ja ha arribat a destí, la ciutat polonesa de Lublin.

Aquesta missió ha estat iniciativa d'una empresa nacional i els treballadors i altres companyies s'hi han bolcat per ajudar. Coneixent la necessitat d'aigua envasada, es van comprar 20 palets a un subministrador de la zona. El mateix comboi, un cop ha descarregat el material, n'ha fet el transport fins als magatzems habilitats per la Creu Roja a Polònia.

L'ONU proposa la creació d'un grup de contacte humanitari trilateral per garantir corredors humanitaris segurs

I al front, Moldàvia considera que les explosions a la regió prorussa de Transnístria, dins del seu territori, busquen provocar la intervenció russa. A Moscou, el secretari general de les Nacions Unides ha proposat la creació d'un grup de contacte ONU-Rússia-Ucraïna amb la intenció d'obrir corredors humanitaris segurs. Dijous, António Guterres visitarà Ucraïna.

Informa: Redacció
Imatges cedides Lluís Dejuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.