Qui són els fons d'inversió interessats en Vall Banc?

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'AREB ha confirmat que dues firmes internacionals han presentat ofertes vinculants per adquirir Vall Banc; el nord-americà JC Flowers i el britànic Socrates Capital.

JC Flowers és una empresa d'inversió nord-americana centrada en la indústria de serveis financers. Des de la seva creació, el 1998, la companyia ha invertit més de 14.000 milions de dòlars a 32 empreses de 14 països. Des dels Estats Units, passant pel Brasil, el centre d'Europa, fins a Russia, el Japó, l´Índia, o fins i tot, les Bermudes.

L´empresa va ser fundada per J. Christopher Flowers, un multimilionari nord-americà, exsoci de Goldman Sachs, un dels grups de banca d´inversió i valors més grans del món que es va veure greument afectat per la crisi, quan va estar a punt de fer fallida. Compta amb oficines a Nova York i Londres.

Socrates Capital és un inversor britànic que entre els seus negocis inclou institucions financeres, el sector immobiliari, el capital privat, fons de capital risc, o, fins i tot, com assenyala al seu web, petroli, gas i mineria. També ofereix serveis d'assessorament i consultoria. Es tracta d'un inversor més petit que JC Flowers i que va ser fundat el 2009, amb seu a Londres.

Informa: Anna Lladó

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.