Quim Salvat cedeix a Unicef la cançó "Només tenen por" abans del concert d'aquest dijous

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Quim Salvat cedeix una altra cançó per a finalitats solidàries. Es tracta de 'Només tenen por', una cançó que parla de problemes com els nens soldats. Els drets es cediran a Unicef. Aquest dijous es farà un concert a benefici de l'entitat.

El Hard Rock acollirà el concert Música és vida. Quim Salvat tocarà el seu últim disc i tres nous temes que es podran descarregar a partir del concert, com "Instants" i "Només sóc". Després de col·laborar amb l'associació contra l'Alzheimer amb la cançó "21.7" ara arriba el torn de "Només tenen por", una cançó a benefici d'Unicef. "Parla de que ens trobem amb infants a molts llocs del món que realitzen i els obliguen a fer coses que, segurament, a qualsevol altre nen mai a la vida se li passaria pel cap poder-les fer", explica.

Quim Salvat tocarà amb la seva banda acompanyat d'amics com Carles Matute, Isthar Ruiz i Juli Barrero.

Els drets d'aquesta cançó es destinaran a Unicef per la lluita contra la mortalitat infantil dins la campanya #CadaVIDAcompta encetada al març. "Tenir accés a unes vacunes, hospitals i centres de salut", són les coses que Unicef vol aconseguir per tots els nens, explica la directora, Marta Alberch.

Hi ha diferents modalitat d'entrada. Des d'una fila 0 per fer un donatiu de dos euros en cas de no poder assistir al concert amb possibilitat de descarregar la cançó. L'entrada plata, que dona dret a assistir al concert i la d'or que porta de regal el disc 'El meu granet de sorra'.

El concert serà dijous a les 19.30h.

Informa: Rosa Ablerch
Imatges: Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.