El raonador rep la jove impulsora de la campanya per salvar el Prat Gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La jove que promou la campanya 'Salvem el Prat Gran' d'Encamp i una companya s'han reunit aquest dijous a la tarda amb el raonador del ciutadà, que l'ha animat a perseverar en la seva iniciativa i li ha donat algun consell. Ariadna Blanch ha recollit més de 350 firmes a favor de la supervivència de l'espai de lleure del Prat Gran encampadà.

La lluita d'Ariadna Blanch per salvar el Prat Gran continua. Està disposada a seguir recollint firmes perquè no desaparegui l'espai de lleure encampadà. El Comú li va explicar aquest dimecres l'alternativa que proposen a l'antic càmping Internacional, però la jove no ho veu clar. "És una bona solució, però no hi estic d'acord perquè a un costat hi faran una ciutat esportiva d'aquí a uns anys i a l'altre costat hi faran edificis. El parc quedarà tancat", preveu.

Aquest dijous a la tarda ha anat a informar el raonador del ciutadà de la seva iniciativa i veure, així, quines accions pot emprendre. "Buscava ajuda, a veure què em podria dir, i m'ha donat algunes idees que crec que sortiran endavant", ha explicat Blanch.

Marc Vila l'ha animat a continuar endavant i n'ha destacat el compromís. "Li he dit que allò important, quan es vol una cosa, és mantenir-se, persistir, anar intentant convèncer la gent. Li he donat uns quants consells, però la protagonista és ella", insistia.

El raonador ha recordat que la seva institució està oberta a escoltar els joves i a ajudar-los en la mesura de les seves possibilitats.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.