El rebrot de la Covid-19 a la Seu preocupa comerciants i veïns: "Hi ha alerta general una altra vegada"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Davant l'augment de casos de coronavirus a la Seu d'Urgell, la policia local i els mossos d'esquadra ja han començat a fer inspeccions als establiments.

La situació preocupa comerciants i veïns de la Seu. Expliquen que "aquests dies hi ha hagut molta afluència de gent" i desconeixen si aquesta és la causa o ho és el mateix rebrot, fet que els ha posat "en alerta general una altra vegada". Insisteixen en la necessitat de mantenir les mateixes mesures sanitàries amb "la neteja, la higiene i la distància a les taules", així com garantir que les persones que entrin als locals vagin protegides.

Afirmen que "en una setmana s'han disparat els casos" i la situació fa que tinguin "molta por" i "molta preocupació" perquè "anàvem molt bé" i en uns dies l'augment dels positius ha estat important.

Veïns i turistes destaquen la presència d'agents que controlen que se segueixin les mesures, així com les recomanacions als establiments en l'ús de gel hidroalcohòlic.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.