Els rebuts provinents de països europeus ja es poden domiciliar a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els residents podran domiciliar els rebuts provinents dels països membres de la Unió Europea en un compte andorrà. És un dels beneficis de l'adhesió d'Andorra a l'àrea única de pagaments, un estàndard que permet fer transferències digitals ràpides.

Domiciliar rebuts provinents de qualsevol país europeu serà realitat des d'aquest mateix mes de maig gràcies a l'acord d'Andorra per adherir-se a l'àrea SEPA, un estàndard bancari internacional que permet fer pagaments i cobraments als 27 Estats membres de la Unió Europea, la Gran Bretanya, Islàndia, Liechtenstein, Mònaco i San Marino.

L'únic que haurà de fer l'usuari és disposar d'un document conjunt amb l'altre interessat per autoritzar el moviment. Tot plegat és un pas més cap a l'assimilació als paràmetres europeus i un apropament a les més de 4.500 entitats bancàries que hi estan representades.

D'aquesta manera, a la pràctica, una de les principals bondats d'adoptar els paràmetres europeus és que aquells que tinguin segones residències a Espanya o França no hauran de mantenir un compte corrent en aquests països, sinó que podran rebre les factures a Andorra.

Informa: Redacció
Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.