Rècord d'assistència a la 18a Festa Aplec de la Sardana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plaça del poble d'Andorra la Vella ha acollit un any més la Festa Aplec de Sardanes, que enguany ha recuperat i millorat l'assistència respecte a anys anteriors, gràcies al seu canvi de data.

La divuitena Festa Aplec de la Sardana d'Andorra la Vella ha aplegat nombrosos balladors vinguts de moltes localitzacions diferents i és que la sardana i aquesta celebració agermana a tothom.

La data que ha canviat respecte a l'any passat ha ajudat al fet que hi hagués més participació que en altres edicions, ja que per exemple, l'any anterior alguns grups no van poder assistir a causa de les coincidències amb festes de fi de curs pròpies.

La participació en aquest ball tradicional acostuma a ser d'un públic consolidat i és estrany veure cares noves encara que sempre n'hi ha d'alguna.

És per això que els sardanistes reben amb els braços oberts els nous i els animen a aprendre i a entrar en el món d'aquesta dansa.

La festa clou amb un gran sopar de germanor al Restaurant l'Aigüeta i amb l'aplec de nit, en el qual es fa un sorteig i s'entreguen els premis de les colles improvisades.

Informa: Sergi Expósito
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.