Rècord de passatgers a l'aeroport d'Andorra-la Seu al juny

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'aeroport d'Andorra-la Seu va tancar el mes de juny amb el nombre més alt de passatgers d'aquest 2022, amb xifres superiors a la temporada d'esquí. La setmana vinent s'iniciaran les obres per instal·lar-hi el sistema de balises que permetrà vols nocturns aquest hivern.

El mes de juny l'aeroport va acollir 1.057 passatgers, una xifra lleugerament superior als mesos de gener i febrer, amb 1.030 i 1.006, respectivament.

Des d'Aeroports de Catalunya reconeixen que l'activitat del mes passat ha superat les expectatives, ja que no es preveia gestionar més passatgers que en plena temporada d'esquí.

Bona part del creixement es deu als vols corporatius, a càrrec de companyies xàrters, que aquest any han experimentat un augment significatiu, tot i que es destaca que l'evolució també ha estat molt positiva en els vols regulars amb Madrid.

Les xifres del primer semestre de l'any superen àmpliament les del mateix període del 2021, tot i que des de l'entitat gestora de les instal·lacions reconeixen que no es poden establir comparacions atès que el 2021 no funcionaven encara els vols comercials d'Air Nostrum.

Durant els pròximes dies s'iniciaran les obres per instal·lar les balises de posicionament que permetran vols nocturns a partir de l'hivern.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.