Es reforcen les mesures per protegir la gent gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Salut ha decidit que part dels residents del Cedre es traslladin a un establiment hoteler habilitat especialment, per protegir aquest col·lectiu, un dels més vulnerables davant la pandèmia. La UH ja ha posat a disposició del Govern més establiments que si fos necessari es podrien adaptar per acollir gent.

La gent gran és un col·lectiu vulnerable davant la Covid-19. És per això que per a salut els centres sociosanitaris i residències són una prioritat.

Dos dels afectats són usuaris del Cedre i es volen extremar les mesures perquè no es produeixin més contagis.

Es compartimentarà al màxim l'espai on viuen els residents i també es preveu habilitar més hotels per traslladar-hi els padrins no afectats pel contagi ni per sospita.

Les mesures s'han pres en conjunt amb Afers Socials i davant la situació dramàtica que es viu en residències d'altres zones, com a Madrid o Catalunya on 114 residències tenen pacients contagiats pel coronavirus.

Martínez Benazet explica que "és una estratègia que s'ha pres davant les notícies que arriben sobre la situació a les residències d'arreu del món".

Precisament des de la UH fa uns dies van posar a disposició de Govern més establiments per si arribat el moment calgués habilitar-los pera  altres funcions sanitàries o d'altres tipus.

Informa: David Domingo/Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.