La reforma del carrer Doctor Vilanova costarà 500.000 euros més del previst

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les obres del carrer Doctor Vilanova tindran un sobrecost de 500.000 euros, començaran a l'octubre i duraran nou mesos. El comú prepara un pla viari que permeti absorbir el trànsit d'aquesta via durant el temps que romandrà tancada.

Unes obres "necessàries i urgents". Així ho ha afirmat Conxita Marsol durant la sessió de comú. Els darrers informes tècnics constataven el deteriorament del viaducte de Doctor Vilanova, el carrer que enllaça la plaça Rebés amb la rotonda del Govern.

Els treballs s'iniciaran a l'octubre i duraran nou mesos, amb el consegüent tancament de la circulació, un fet que farà que altres vies hagin d'absorbir el trànsit. El cost serà d'1 milió 900 mil euros, 500.000 euros per sobre del previst.

"L'increment és conseqüència de l'augment del cost dels materials. Fa un any hi havia una empresa que ens ho feia per 1,4 milions, però no reunia les condicions tècniques i els informes no van ser favorables. Per això es va haver de deixar desert".

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella

El projecte ha rebut el vot favorable de majoria i minoria.

L'antiga seu del COEX s'enderrocarà

D'altra banda, es preveu enderrocar l'antiga seu del COEX per fer-hi aparcaments gràcies a l'acord per dos anys signat pel comú amb els propietaris del terreny. Es destinaran 150.000 euros als treballs d'enderrocament. El projecte ha estat criticat per la minoria:

"Hem de pensar en un projecte en benefici dels ciutadans, l'entorn i l'entrada a la parròquia. No trobem necessari fer més aparcaments".

Sergi González, conseller de la minoria al comú d'Andorra la Vella

Durant la sessió d'aquest dimarts s'ha aprovat l'ordinació per prohibir l'accés rodat a la vall del Madriu, un tràmit que dilluns va ser ratificat també pel comú d'Escaldes-Engordany.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ricard Tenza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.