La regulació de la reproducció assistida i la donació d'òrgans estarà enllestida les pròximes setmanes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els projectes de llei que han de regular la reproducció assistida i la donació d'òrgans estan en la fase final de redacció. Ho ha confirmat el secretari d'estat de Salut, que ha afegit que se seguiran els criteris de regulació internacional.

El Govern acabarà en les pròximes setmanes la redacció dels projectes de llei per regular la reproducció assistida i la donació d'òrgans, cèl·lules mare, teixits i sang. El secretari d'Estat de Salut, Joan Antoni León, ha explicat aquest dimarts que l'executiu espera tenir els textos enllestits abans de l'estiu, per entrar-los a tràmit parlamentari. León no ha donat detalls del contingut, però ha assegurat que estan en la fase final. Quant a la regulació legal de la donació, el secretari d'Estat de Salut ha comentat que segueix la normativa comunitària per establir el marc legal perquè a llarg termini Andorra pugui disposar del seu propi banc de sang i teixits i s'hi puguin fer extraccions d'òrgans i trasplantaments.

Informa: Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.