Els Reis desfilaran per Sant Julià i caldrà cita prèvia per lliurar-los la carta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Reis d'Orient passaran per Sant Julià de Lòria, després que l'any passat no ho poguessin fer per la pandèmia de la Covid-19.

Ara bé, no llançaran caramels des de les carrosses per evitar aglomeracions en recollir-los i seran els patges reials els encarregats de lliurar-los en unes bossetes.

Estaran situats al llarg del recorregut, que començarà a la plaça Francesc Cairat, a les sis de la tarda. Seguirà per l'avinguda Verge de Canòlich, carrer de Bonaventura Riera, avinguda Rocafort, novament per l'avinguda Verge de Canòlich i finalitzarà a la plaça de la Germandat. Per motius sanitaris, els Reis no visitaran la Llar de Lòria. 

Els més menuts podran lliurar la carta de desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar a l'envelat que es muntarà a la plaça de la Germandat però caldrà demanar cita prèvia.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.