Remodelada l'àrea de pícnic de la font del Torrent Pregó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'executiu ha remodelat el berenador del torrent Pregó que delimita les parròquies de Canillo i Encamp. El pressupost ha estat de 160.000 euros i l'aspecte que ofereix ara aquesta àrea de la CG-2 convida a aturar-se una estona a la zona de pícnic.

La zona on es troba la font del torrent Pregó no s'havia remodelat des del 1985. Aquest projecte respon a la política paisatgística de l'executiu de millorar els miradors i berenadors, ha destacat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres.

En aquest punt s'han instal·lat taules i bancs a més de baranes per assegurar bicicletes. L'objectiu, ha afegit Torres, és que aquestes zones "siguin molt més accessibles i amb caire d'àrea de repòs agradable".

Les obres han durat quatre mesos i el pressupost invertit ha estat de 159.000€.

La part més llarga de tota la remodelació no han estat les obres, sinó les negociacions amb la part privada present en un tram de la parcel·la. Aquesta àrea de descans i pícnic on els ciutadans podran aturar-se s'havia estat utilitzant de manera incívica com a rentador de cotxes.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.