Reobre l’aparcament comunal de la plaça de la Germandat 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’aparcament comunal de la plaça de la Germandat reobre després que restés tancat per l’incendi del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Ho ha fet, això sí, només per als abonats. Se segueix treballant en les tasques de neteja i reubicació de les activitats.

Sant Julià segueix treballant per restablir el funcionament de les zones afectades per l'incendi de dimecres. Aquest migdia s'ha restablert l'accés a l'aparcament comunal de la plaça de la Germandat, situat sota el Centre de Cultura i de Congressos, però només per als abonats. D'altra banda, la Universitat d'Andorra ha pogut tornar a posar en funcionament la calefacció i continuen les classes amb normalitat.

Paral·lelament, el Comú continua treballant incansablement per redistribuir emplaçaments i activitats afectades pel foc. Esdeveniments propers com el concert de Chico Pérez i el Canòlich Music s'han rebubicat a l'església parroquial. S'haurà de veure què passa amb cites tan importants com la temporada de teatre, que inclou els Pastorets. El Comú ja ha resolt l'emplaçament per a alguns serveis afectats per l'incendi: Circulació i la centraleta d'Urgències seran al Centre Esportiu. El Departament de Cultura, a l'edifici del Molí, i el cap de servei del Centre Cultural, a l'Espai Laurèdia.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Sergi Linares 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.