Reportatge: Ordino estrena 13 noves vies d'escalada en roca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Al llarg d’aquest estiu el comú d'Ordino ha posat en marxa unes noves vies d’escalada en roca. Estan situades a Encodina i estan pensades per atreure els amants d’aquest esport a la parròquia. Amb aquesta nova infraestructura, la parròquia ja disposa d’un rocòdrom artificial i ara de vies d’escalada naturals.

La parròquia d’Ordino ja fa més de setze anys que disposa d’un rocòdrom artificial i això ha provocat que l’escalada cada vegada s’escampi més entre la població. Fins i tot a vegades són els més petits qui arrosseguen els pares a practicar aquest tipus d’activitat esportiva. Aquest és només un exemple dels usuaris que diàriament utilitzen aquesta infraestructura per practicar l’escalada.

A causa de la bona acceptació que té l’espai, el comú ha inaugurat aquest estiu un total de tretze noves vies d’escalada esportiva, però aquesta vegada sobre pedra natural. L’espai, situat a més de 1.800 metres d’alçada, es troba a Encodina i la corporació ordinenca ja ha instal·lat panells informatius per donar-lo a conèixer.

La idea del comú és situar la parròquia com un dels referents de l’escalada dins d’Andorra. En aquest sentit, i per tal de potenciar les noves vies instal·lades en paret natural a Encodina, s’està treballant amb la implementació de diverses fórmules per atreure turistes a la zona.

Informa: Miquel Margalef
Imatge: M.Margalef / C.Bermejo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.