Els representants andorrans, preparats per l'exhibició al concurs piromusical a Moscou

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Festival Internacional de focs artificials, Rostec, continua a Moscou. Dissabte va ser el torn de 4 països, i aquest diumenge Andorra presentarà durant dotze minuts el seu espectacle davant de milers d´espectadors i jurats.

És la primera vegada que Andorra participa en un piromusical. Avui s´estrenarà amb una exhibició de 12 minuts sincronizada amb música. L'empresa que representa el país ha estat preparant durant quatre intensos dies tot el material pirotècnic necessari i coordinant els temps de l´espectacle, que tindrà lloc avui al vespre davant d'unes 100.000 persones i un jurat.


Després d´un sorteig que va decidir posicions, Andorra va sortir la tercera en el segon dia de festival, la qual cosa, segons Gerard Pifarré, els beneficia. Rostec compta per primera vegada amb la participació del Principat i fins al moment, s'està aconseguint els objectius.

Aquest diumenge el jurat determinarà el millor equip dels 8 països que han participat en aquesta sisena edició del Festival Internacional de Rostec per il·luminar el cel de la capital russa, i emportar-se el premi al millor espectacle de focs artificials.

Informa: Silvia Callís
Imatges cedides: Gatzara Espectacles

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.