El restaurant Coma Bella rep el primer premi de la 12a edició de la Ruta de la tapa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El restaurant Coma Bella s'endú el primer premi de la dotzena edició de la Ruta de la tapa, que ha superat les expectatives dels organitzadors amb la venda de 5.800 tapes.

Darrere de l'hotel Coma Bella, els premiats han estat l'snack bar Valireta, el bar Muntanya i el Cantàbric a taula

Els membres del jurat han volgut agrair l'esforç dels participants i ovacionar la seva feina tot i les complicacions que presentava.

Des del comú es mostren satisfets per l'evolució positiva d'aquest projecte ja consolidat a la parròquia laurediana. Precisament, la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, ha ressaltat que el més important és que els restauradors hagin estat il·lusionats de participar en un moment complicat com l'actual.

Per la seva banda, el xef i membre del jurat, Carles Flinch, ha explicat que els restauradors innoven, volen ser originals i donar visibilitat als seus productes.

Informa: Anna Mata
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.