Robatori a un restaurant de Bonaventura Riberaygua

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un local de restauració de la capital ha estat objecte d´un robatori la matinada d'aquest divendres. El resultat han estat danys materials i el robatori d'equipaments informàtics i ampolles de beguda. Les primeres investigacions apunten que hauria estat una sola persona i que s´hauria produït després de dos quarts de dues.
 

Els danys han estat menors, ja que el local estava tancat al públic des de feia tres mesos. Els propietaris del negoci havien iniciat el trasllat a un nou espai a la Massana. Per tant no hi havia diners a la caixa. 

Han estat els propietaris del mateix negoci els que han alertat la policia, quan a un quart de deu del matí han passat per davant del local i han constatat que algú havia forçat l'entrada.

Sembla que el lladre ha actuat amb precipitació, ja que ha passat per alt un pot amb diners en efectiu de les propines, així com un amplificador i un projector valorats en uns 2.000 euros. Per accedir-hi ha forçat la porta amb algun objecte que ha utilitzat com a palanca.

Tan sols han sostret un ordinador d´alta gamma, un mòbil i ampolles de vodka valorades en uns 400 euros. Això sí, ha causat danys materials i ha trencat una part del sostre. Alguns testimonis, que durant la nit han transitat per la zona, asseguren que al voltant de dos quiarts de dues el local presentava un aspecte normal, per tant els fets haurien tingut lloc després d´aquesta hora.

Informa: Joan A. Sarmiento     Imatges: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.