Rosa Gili constata que la població d'Escaldes està molt angoixada per l'habitatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Preocupació i angoixa per l'habitatge. Aquest és el sentiment que ha constatat la cònsol major d'Escaldes-Engordany en la població. Rosa Gili ho ha afirmat a "Els matins de la Nacional". També diu que detecta força interès dels empresaris per instal·lar-s'hi.

El projecte de pisos socials d'Escaldes-Engordany encara està en l'inici del procés, però hi ha molta gent de la parròquia interessada a accedir-hi. Des del comú es nota com creix la preocupació per la dificultat de poder tenir un habitatge a preu assequible.

Així ho ha confirmat la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili. "L'habitatge està evidentment molt preocupant. La gent estan molt angoixats per això. Ens ho diuen. Ens demanen hora. Jo he rebut moltíssima gent que ja voldria disposar d'aquests pisos que encara, encara no s'han començat ni l'excavació i que et sap tantíssim greu de no poder-los trobar una solució".

Gili, a més, ha afirmat que la parròquia continua mantenint el seu atractiu. "El que hem vist des de gairebé l'inici, és molt interès de les empreses per instal·lar-se a Escaldes. Cada setmana quan fem junta de govern jo crec que el 90% o el 95% de les setmanes tenim més obertures que baixes  de comerç".

Finalment, la cònsol creu factible que l'hotel a Caldea pugui estar enllestit el 2024. Quant al bus a la demanda, també es mostra satisfeta per com s'està desenvolupant, tot i el neguit existent dels taxistes.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.