Rousseau dona la benvinguda al nou membre del Constitucional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dominique Rousseau, president del Tribunal Constitucional, ha beneït la candidatura com a nou membre de l'organisme de Joan Manuel Abril, actual president del Tribunal Superior, i que aquest dijous serà elegit pel Consell General.

Joan Manuel Abril, proposat per DA i que té el suport dels consellers d'UL i d'Independents de la Massana, cobrirà l'absència d'Isidre Molas, que va renunciar a l'octubre per motius personals. Rousseau ha comentat que l'actual president del Tribunal Superior serà benvingut al Constitucional, que ara treballa amb tres membres. Amb tot, el president assegura que no hi ha retard en la presa de decisions de la quinzena de temes pendents. Rousseau ha fet aquestes declaracions en el marc de la conferència "Els drets humans contra la democràcia?", que ha ofert al Consell General.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.