RTVA estrena la campanya de Nadal amb la cançó 'Tornaré' del grup NeoN

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Tornaré" és el títol de la cançó escollida per a la campanya de Nadal de Ràdio i Televisió d'Andorra.

Des d'aquest dilluns els espectadors podran veure el videoclip de la cançó de Nadal d'RTVA a les pantalles i escoltar-la a Ràdio Nacional. 

"Tornaré" és el tema del grup NeoN que va guanyar el concurs.  Conté un missatge clar amb el qual els dos  membre de la banda s'hi senten identificats. Hèctor Pérez n'és l'arranjador i compositor.  Diu que li dedica la cançó al seu nebot, que viu a València i al que no pot veure habitualment.  És per això fa extensiu el tema a totes aquelles persones que es troben lluny de la seva família.

Des del grup es mostren molt satisfets d'haver tingut l'oportunitat de presentar un tema propi i molt il·lusionats que a partir d'avui sigui realitat.  Christopher Aguilar, el cantant, diu que estan "molt feliços i molt agraïts". "Ha estat una aventura molt divertida i estem preparats per ensenyar el nostre bebè", ha afegit.

Dissabte se'ls podrà escoltar en directe al Prat de la Mola on seran els protagonistes d'un nou concert dels Sabors d'Hivern d'Escaldes-Engordany.  Pròximament està previst que la cançó, en català, s'adapti a l'anglès i estigui disponible en els dos idiomes en més de 150 plataformes digitals abans de l'inici del 2022.

Vídeo complet de la campanya de Nadal d'RTVA amb "Tornaré":

Informa: Anna Mata
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.