El SAAS acomiadarà el cap d'Urgències i s'hi querellarà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap d´Urgències, Josep Gómez, serà acomiadat per la direcció del SAAS. A més, la parapública presentarà una querella en contra per l´afer del sistema de triatge, un assumpte que la batlle que intrueix les irregularitats del SAAS està investigant i pel qual Gómez ha estat encausat.

La direcció del SAAS ha decidit acomiadar el cap d´Urgències, Josep Gómez, i presentar una querella en contra per l´afer del sistema de triatge.

Segons han explicat fonts coneixedores del cas, la decisió estaria relacionada amb la comercialització dels drets d´autor del sistema de triatge, la qual cosa també ha motivat l´encausament del metge especialista per part de la batlle que instrueix el cas de les irregularitats al SAAS.

La batlle ha plantejat dubtes sobre la gestió dels drets, pels quals el SAAS no percep cap benefici des de fa anys.

Es tracta d´un dels problemes que el Tribunal de Comptes ha detectat en el seus informes i que també s´ha denunciat des del PS.

Josep Gómez es troba en aquests moments de vacances. S´hauria de reincorporar dilluns vinent. Fa uns mesos la direcció del SAAS va decidir reubicar Gómez i apartar-lo de la direcció d'Urgències a causa de les protestes de la resta de facultatius del departament. La crisi es va tancar amb el canvi dels responsables del servei i el reforç del personal.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.