El SAAS adjudica el transport sanitari no medicalitzat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El SAAS ha optat pel canvi i ha adjudicat els serveis de transport sanitari a una UTE que aplega inversors andorrans i una empresa espanyola. Té 119 dies per començar a treballar.  

Menta Salut serà la marca amb què es coneixerà al carrer l'empresa adjudicatària del servei de transport no medicalitzat, l'UTE formada per Servei Assistència Sanitària i l'espanyola Servicios Sociosanitarios Generales Spain. Tindrà una flota de deu ambulàncies noves, dues d'elles de guàrdia, amb les característiques específiques que exigeix el SAAS.

L'oferta de l'UTE guanyadora ha obtingut la major puntuació global respecte als altres licitadors, Ambulàncies del Pirineu, l'actual concessionària, i l'UTE formada per Ambulàncies Valira, Carlemany i Egara. Era la més econòmica de les tres propostes i presentava un forfet diari de mil euros en temporada alta i de 850 en baixa. Els responsables de Menta Salut confiaven en les seves possibilitats, per la proposta econòmica i l'experiència. 

El Consell Directiu del SAAS ha assegurat en un comunicat que amb l'adjudicació ha complert els dos objectius marcats: millorar els recursos destinats al servei i un significatiu estalvi econòmic. La nova adjudicatària haurà d'iniciar la prestació del transport en un termini no superior a 119 dies.

Aquest és el temps que té també per subrogar els 25 tècnics que formen part de la plantilla de l'actual concessionària, mantenint-los el sou i l'antiguitat. Menta Salut preveu ampliar fins i tot el personal.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.